Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Willers Towers Watson tar inredningshjälp av RP

RP som är en ledande aktör på marknaden inom hållbar kontorsinredning, har nyligen inlett ett samarbete med tjänstebolaget Willis Towers Watson. Samarbetet syftar till att skapa hållbar kontorsinredning i Willis Towers Watsons nya kontorslokaler i Stockholm. 

RP har sedan flera år tillbaka ett samarbete med fastighetsägaren Vasakronan som innefattar staging av lediga lokaler. På samma sätt som vid en home staging inför en lägenhetsförsäljning, möblerar RP hela eller delar av Vasakronans lediga lokaler med hållbar kontorsinredning för att göra lokalerna mer attraktiva för blivande hyresgäster. En av dessa var Willis Towers Watson som sökt sig till en RP-stagad lokal.   

– Vi föll för de smakfulla möblerna och ville veta vem som låg bakom inredningen. Vi är väldigt glada att ha inlett det här samarbetet. Vi ser ett mervärde i att ha genomfört vårt första hållbara inredningsprojekt med hjälp av RP och att vi får möjlighet att vara en förebild för våra 40 000 anställda i 90 länder, säger Elaine Sampson, etableringsansvarig för Europa och Afrika på Willis Towers Watson.  

Samarbetet inleddes med en genomgång av Willis Towers Watsons befintliga kontorsinredning. Resultatet blev sedan ett nytt inrett kontor med en blandning av Willis Towers Watsons egna möbler som rustades upp av RP, kontorsinredning från RPs lager av återanvända kontorsmöbler och en del nyinköpta möbler.

– Vi arbetar dagligen med att minska slöseriet ute hos företag, därför är vi mycket glada att Willis Towers Watson vände sig till oss för att få hjälp med att skapa en hållbar och samtidigt modern kontorsinredning i den nya lokalen. De fick möjlighet att följa projektet på distans från London tills det att lokalen var klar för inflyttning i höstas, och det fungerade mycket smidigt, säger Andreas Andersson, VD på Recycling Partner.

Willis Towers Watson har nyligen genomgått ett namnbyte. Den 5 januari 2016 genomgick Towers Watson och Willis en fusion och bytte då namn till Willis Towers Watson.

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856