Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Vi säljer kontorsinredning

Utforska vårt breda sortiment av noggrant utvalda, begagnade kontorsmöbler och hitta den perfekta lösningen för ditt företags behov.

Kontakta oss idag för personlig rådgivning!

Låt oss hjälpa dig!

Återbrukad kontorsinredning sparar både miljö och pengar. Men ibland kan det vara svårt att hitta just den där produkten eller lösningen du letar efter. Vi hjälper dig gärna! Helt utan kostnad.

Sällskapsrum med stolar och bord från RP

Hos oss på RP är det viktigt att kunna erbjuda inspirerande arbetsmiljöer som stödjer både välbefinnande och produktivitet. Vårt bred sortiment av begagnade kontorsmöbler ger oss möjligheten att erbjuda en unik kombination av hög kvalitet och ergonomi till konkurrenskraftiga priser, med ett starkt fokus på miljövänlighet.

Vårt engagemang för hållbar utveckling är genomgående i hela vår verksamhet, från noggrant utvalda möbler till personlig service och stöd genom hela köpprocessen – inklusive planering, leverans, frakt och montering. Vi hjälper dig att hitta de perfekta möblerna som matchar dina behov och bidrar till en mer hållbar framtid.

Våra favoritval

Här är några av våra favoriter.

Bläddra bland kategorier

Vad nöjda kunder säger

Det är intressant att se att begagnade möbler håller så hög nivå! Skillnaden mot nytt är liten. Vi känner inte att vi har gjort avkall på något när vi inredde lokalen med begagnade möbler från RP.

Linda Falk Samhall

Hållbarhet är en viktig fråga för Ahlsell och i Ahlsells hållbarhetsstrategi
har vi fyra fokusområden, Ansvarsfulla inköp, Innovation &
Samarbete, Minskad miljöpåverkan och Hälsa & Säkerhet.

Tillsammans med RP Linköping uppfyller vi samtliga fyra fokusområden. Vi tar ansvar för våra inköp, istället för att köpa in nya möbler att fylla våra nya lokaler med så inreder vi hela kontorsdelen med begagnade möbler så långt det är möjligt. Vårt samarbete med RP gör det möjligt för oss att minska vår miljöpåverkan och vi kan inreda med ergonomiska möbler och bidra till en hållbar hälsa hos våra medarbetare.

Bonnie Lind Ahlsell

Det finns egentligen tre skäl till att vi väljer begagnade möbler istället för nya. Självklart för att det är mer ekonomiskt, men också för att det är mindre miljöpåverkande – det känns ju bra att slippa skeppa saker från andra sidan jordklotet. Sedan är det såklart för designen. Med använda grejer får man ju en helt annan känsla än med nya. Det blir helt enkelt både hemtrevligare och mysigare

Yandeh Granström Njie Zound Industries

Valet av RP blev naturligt då vi trodde på att RP kunde ge oss den hjälp och leveranssäkerhet som vi värdesätter. I detta har Lars löpande, på ett utmärkt sätt, hjälpt oss med planering och inredning. RP’s montagepersonal håller likaså de en hög servicenivå och har allt igenom varit mycket hjälpsamma. Flytt och avveckling av vårt kontor i Solna sköttes mycket smidigt – helt och hållet signerat RP.

Tomas Fritzon VD på Bolist AB

Vi försöker leva som vi lär och ser att cirkulär ekonomi möjliggör ett hållbart samhälle utan att kompromissa med ekonomisk lönsamhet och livskvalitet. Valet av hållbar inredning på kontoret är en viktig ståndpunkt. Eftersom RP är bredast inom det ledet var valet lätt när det gällde lämplig samarbetspartner. Att RP dessutom är både ISO 9001 & ISO 14001 certifierade visar att dom arbetar lika seriöst som vi

Tore Strandgård VD på Incoord

Låt dig inspireras av verkliga utrymmen.

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856