Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Intresserad av jobb inom hållbarhet?

Anslut dig till vårt team på RP och bidra till en positiv miljöpåverkan. Vi erbjuder miljövänliga kontorslösningar genom att sälja högkvalitativa begagnade kontorsmöbler. Om du är intresserad av ett jobb inom hållbarhet, har ett skarpt öga för möbelkvalitet och gillar att bygga kundrelationer, vill vi höra från dig.

Låt oss hjälpa dig!

Var spontan, det uppskattar vi på RP. Kanske blir det vi? Skicka din spontanansökan via e-mail till [email protected]

Att arbeta på RP handlar om mer än bara ett jobb – det är en möjlighet att vara en del av ett team som är engagerade i att göra en positiv påverkan på miljön. På RP tror vi på kraften i återvinning och omarbetning för att skapa vackra och funktionella möbler. Som medlem i vårt team kommer du att ha chansen att bidra till vår hållbara mission, samtidigt som du arbetar i en kreativ och samarbetsvillig miljö.

Lediga tjänster


SÖDERTÄLJE

Hållbar inredningsmontör- och lagerpersonal 

Vi söker personer som främst arbetar med att leverera och montera kontorsinredning ute hos våra företagskunder. Förutom att vara praktiskt lagd är det viktigt att ha en hög servicekänsla då man som montör är företagets ansikte mot kunden. Merparten av tiden jobbar man i team. Lagerarbete kan också förekomma på lagret i Södertälje.


Göteborg

Hållbar inredningsmontör- och lagerpersonal 

Vi söker personer som främst arbetar med att leverera och montera kontorsinredning ute hos våra företagskunder. Förutom att vara praktiskt lagd är det viktigt att ha en hög servicekänsla då man som montör är företagets ansikte mot kunden. Merparten av tiden jobbar man i team. Lagerarbete kan också förekomma på lagret i Göteborg.


Göteborg

Hållbar Rekonditionerare

Vi söker personer som främst arbetar iordningställande av RPs produkter inför leverans. Iordningställande innebära att produkten skall inom återställas så nära nyskick som möjligt.


Vad gör vi?

Vi hjälper företag med hållbara helhetslösningar för kontorsinredning. Det kan innebära att vi rustar upp och designar om möbler som redan finns eller hyr ut och kompletterar med hållbar inredning.

Vad våra arbetsteam säger

Trots mina 15 år med RP har jag aldrig känt ”söndagsångest”. Lika kul att gå till jobbet varje vecka.

Johnny Wallén

Att arbeta på RP är som att bli tilldelad lyxen att kombinera hobby och jobb, då det är så roligt. Kreativitet, hållbarhet och cirkularitet är fantastiska saker att få arbeta med varje dag! Det känns bra i magen att kunna vara stolt över sin arbetsroll, arbetsplats och sina kollegor.

Julia Eriksson

Jag har väldigt fina kollegor och en bra arbetsgivare som tar hand om sin personal och hittar på roliga saker. Resan på RP har varit lärorik och kunskapen om möbler har vuxit sig stor tillsammans med intresset!

Joakim Gillberg

RP är ett varmt och modernt företag. Vårt hållbarhetsarbete genomsyrar verkligen hela verksamheten, det märks inte minst i arbetet för social hållbarhet. Vi inte bara gör bra, vi har det bra.

Petter Magnusson

Att vakna och längta till jobbet, svårslagen känsla.
Jag får chansen att jobba med kollegor som tillsammans bidrar till trygghet, gemenskap och vänner för livet.

Felicia

Det bästa för mig med att jobba på RP är! Det är våra olikheter som gör oss ännu bättre och det blir roligare, det tycker jag är hållbart.

Rickard
15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856

Loading...

Cart saved!

Copy link

View all saved carts in My Account

Error!