Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Vi köper kontorsinredning

Om du överväger att sälja dina begagnade kontorsmöbler, erbjuder RP en enkel och smidig process. Vi förstår värdet av kvalitetsmöbler och strävar efter att ge dem ett nytt liv. Vårt team är experter på att värdera och omhänderta kontorsmöbler.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Låt oss hjälpa dig!

Återbrukad kontorsinredning sparar både miljö och pengar. Men ibland kan det vara svårt att hitta just den där produkten eller lösningen du letar efter. Vi hjälper dig gärna! Helt utan kostnad.

Att sälja begagnade möbler är både enkelt och lönsamt.  Har ni dessutom behov av annan inredning till kontoret? Passa på att byta in möblerna, det sparar både tid och pengar!

RP är alltid i behov av bra kontorsmöbler eller annan inredning som förekommer på ett kontor. Vi köper det mesta – testa oss!

Maila några bilder på det du vill sälja samt information om tillverkare, antal, träslag/färg  etc till [email protected].  Vi lovar att snabbt återkomma till dig.

Expertkonsulter

Kontorsinredning är inte alltid en enkel uppgift och därför erbjuder vi nu gratis rådgivning.

3 års garanti

Tre års garanti på återanvänd inredning.

Vi gör en påverkan

5,324,181 kilogram av kontorsmöbler hålls borta från soptippar.

Så som ny

Med hjälp av RP återvinns alla dina inventarier – med miljön och ditt företag som vinnare.


Perfekt för

Kontorsrenovering

Låt oss skapa ditt drömkontor tillsammans.

Begagnade kontorsmöbler hos RP.

Kontorstömning

Vi gör det enkelt att rensa och förnya din arbetsplats

Vad innebär hållbar kontorsinredning?

Detta skick är godkänt.

​På RP innebär hållbar kontorsinredning att vi hjälper företag med hållbara helhetslösningar för deras kontorsmöblering. ​Det gör vi genom att först kolla på företagets befintliga inredning och se vad som kan göras om och återanvändas. Det kan exempelvis vara att rusta upp och designa om möbler. Men för det mesta handlar det om att omfördela inredningen i organisationen där den passar bättre.​

Behövs det mer möbler så kompletterar RP med noga utvalda begagnade kontorsmöbler med kvalitet och garanti. Hyr eller köp, du väljer! Med minsta klimatpåverkan skapar vi nya miljöer på ditt företag; hållbar kontorsinredning!​

RP tar ett helhetsgrepp kring hållbarhet – Hållbar kontorsinredning

Klar att sälja

Hos oss på RP hittar du både nya och återanvända kontorsmöbler. Vi erbjuder en svårslagen mix av kvalitet, ergonomi, pris och miljöhänsyn. Oavsett om du ska inreda ett helt kontor eller bara behöver en arbetsstol kan vi hjälpa dig. I vårt stora lager har vi alltid något som passar dig. Dessutom är det väldigt enkelt att köpa möbler hos oss. Vi ger dig gärna goda råd och hjälper dig med planering, leverans, frakt och montering.

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856