Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Vinnaren av Kinnarpsstolen!

Då RP ställde ut på Nackaträffen förra veckan lottades en prima arbetsstol ut till en lycklig vinnare.

Företaget som vann heter ST-Teknik och jobbar med marmor och stengolv.

På bilden syns Fredric Magnusson (RP) och Sören Thylin.

Läs mer på deras hemsida: www.stteknik.se

ST TEKNIK grundades 1985 i Tyresö utanför Stockholm och är huvudsakligen verksam i Storstockholm. Under senare år har vi även haft flera nationella och internationella uppdrag. Bland det senare kan nämnas Danmark, Estland, Finland, Åland, Polen, Ryssland, Tyskland, Spanien och Kina.

Inriktningen från början var slipning och polering av marmor- och terrazzogolv men ganska snart insåg vi behovet att hjälpa våra kunder med en mer helhetlig syn på sina golv och entréer. Att laga, byta och montera ny sten och att leverera och montera ändamålsenliga entrémattor blev nästa steg. Idag är vi ett helt komplett stenföretag som behärskar det mesta när det gäller natursten och renovering.

1993 började vi slipa och polera betonggolv, det som idag kallas för superfloor. Betongimpregnering är ett alternativ när inte högblanka golv eftersträvas. En marknad som har ökat stort är sanering, att slipa bort gammal färg, lim och spackel från golven, även asbest.

Under åren har vi byggt upp vårt eget kunnande men också ett gott samarbete med kolleger och leverantörer både hemma i Sverige och utomlands. Detta gör oss väl rustade att ge dig som kund den hjälp och service som du behöver, vare sig du behöver lite hjälp, mycket hjälp eller gör arbetet själv.

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856