Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Ryggont i pandemins kölvatten

Coronapandemin har nu pågått i snart ett halvår och få anade att vi halvvägs genom sommaren fortfarande skulle jobba hemifrån. Det kändes i början som en nödvändig, men tillfällig lösning och just därför har de allra flesta inte investerat i en hållbar, ergonomisk arbetsyta.

Att jobba hemifrån har sina nackdelar, bokstavligt talat. Och det är först nu som vi börjar se resultatet av alla dåligt planerade hemmakontor. SVT rapporterar nämligen om en fördubbling i antalet kunder hos massörer, naprapater och kiropraktorer som en följd av distansarbetet.

I artikeln framgår att många har undvikit att söka vård p g a oro för smittspridning, men nu har efterfrågan ökat rejält.

Patienterna säger ofta att deras besvär kommer från stillasittande och dåliga arbetsytor när de jobbar hemifrån.

”Ergonomiska, genomtänkta arbetsplatser har bytts ut mot att arbeta i barnens lekrum eller i soffan hemma. I längden så påverkar det”, säger Lars Carlstrand som är ordförande för Svensk Massage.

Ingen vet f n hur länge distansarbetet kommer att fortsätta och därför är det extra viktigt att investera i en hållbar och ergonomisk arbetsyta.

För att motverka detta växande problem har vi på RP tagit fram ett prisvärt erbjudande för dig som jobbar hemifrån.

Hyr ett ergonomiskt bord och kontorsstol från RP så slipper du onödiga belastningar på nacke och rygg. Backa ryggen!

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856