Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

GK ska sälja fler begagnade kontorsmöbler

Recycling Partner, vars affärsidé är att återanvända möbler, blir ny kund till kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese. (artikel från Resumé.se)
Recycling Partner vill minska slöseriet inom företag genom att återanvända kontorsinredningar. Nu har Geelmuyden Kiese valts till ny varumärkesbyrå.

– Vår syn på kontorsinredning är ny för många företag, det linjära tänket dominerar i stora delar av näringslivet. Här står vi inför en spännande utmaning som ställer krav på tydlighet i vårt varumärke och vår kommunikation, säger Andréas Andersson, vd på Recycling Partner.

I tre år i rad har Recycling Partner blivit nominerat till Gasellföretag av Dagens Industri. Gaseller blir företag som är de snabbast växande företagen i Sverige.

– Kombinationen affärsnytta och hållbarhet ökar stadigt i betydelse, men hållbar kontorsinredning är fortfarande en ung bransch och Recycling Partner driver den framåt. Vi ser fram emot både varumärkesarbetet och pr-arbete, säger Frida Berg, som är senior rådgivare på Geelmuyden Kiese och också blir kundansvarig.

Källa: Resumé

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856