Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Hyra kontorsmöbler – en god idé

Att du någon gång har hyrt en fjällstuga eller en bil är högst sannolikt. Men har du någon gång slagits av tanken att man även kan hyra möbler, och till och med en begagnad restaurerad stol?! Det är faktiskt sant!

Det finns företag och organisationer som erbjuder detta. Dessutom kan någon annan sköta om möblerna åt dig. Att hyra möbler är ett bra alternativ till att köpa möbler. Att hyra möbler är ett sätt att bidra till en cirkulär omställning där resurser tas tillvara och återanvänds på ett bättre sätt i stället för att produkter tillverkas och slängs. En omställning där nyttjare och brukare av möbler uppmuntras hyra istället för att ”köpa och slänga” bidrar på ett bättre sätt till en cirkulär omställning.

På vilka olika sätt erbjuds uthyrning av möbler? Som nämns ovan handlar det både om nytillverkade och begagnade möbler. Vissa aktörer på marknaden har specialiserat sig på att köpa/samla in använda möbler och ”fixa till dem” och sedan hyra ut dessa. Andra aktörer erbjuder att hyra deras originaltillverkade möbler istället för att sälja dem. Att sköta om möbler så att de både håller längre och att de är fräscha erbjuds i olika servicenivåer från uthyrarna. Såhär gör du för att hyra möbler Övertyga dig själv om att miljön behöver omvårdnad och fundera på vilket sätt du själv kan agera. Detta låter som en självklarhet, men det är utifrån sin egen övertygelse man brukar agera. Är du i en organisation så handlar det om att påverka andra.

Skrivbord, höj och sänkbart med skiva 140x80cm                    300 kr/mån

Arbetsstol, hög rygg och nackstöd                                                 150 kr/mån

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856