Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Uthyrning av kontorsmöbler

Att hyra kontorsmöbler är ett smart sätt att inreda kontoret. Du slipper binda onödigt kapital och du hyr precis det du behöver under den tid du behöver det.

Växande eller krympande behov

Du vet hur det är… Plötsligt behöver du ett par nya arbetsplatser. Men du vet inte riktigt för hur länge. Då är det väldigt praktiskt att hyra kontorsmöbler. Vi på RP hjälper dig snabbt att anpassa kontoret till dina aktuella behov. Oavsett om du behöver skala upp eller ner.

Alla har vi varit små…

För dig som är i ett uppstartskede kan det, av likviditetsskäl, vara klokt att börja med lite enklare möbler. Om du hyr dina möbler kan du enkelt byta upp dig i takt med att verksamheten utvecklas.

Man kan väl ändra sig?

Ja visst kan du det! Om du hyr… En vacker dag kanske du ångrar beslutet att inreda hela kontoret i chockrosa. Då är det bara att kontakta oss så byter vi ut möblerna. Snabbt, enkelt och till en bråkdel av kostnaden för att köpa nya möbler.

En dag eller fem år?

Kontakta ditt närmaste RP-kontor så ger vi dig ett hyresavtal som passar just dina behov. Oavsett om det handlar om komplett möblering av det fina huvudkontoret, skrivbord till källarföretaget eller ett par dagars hyra av en speciell kontorsmöbel för en filminspelning.

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856