Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Team RP – Nyhetsbrev

Nyhetsbrev från vårt curling lag; Team RP

Förra helgen var vi och spelade säsongens första tävling i Baden, Schweiz för årets upplaga av Baden Masters. Tävlingen var uppdelad i fyra grupper med fem lag i varje grupp där två lag gick vidare från varje grupp.

Vi inleder vår första match på fredagen mot Spanien/Vez där vi gör en riktigt fin match och vinner efter sex omgångar med 7-1. I nästa match möter vi Ryssland/Stukalskiy och dominerar matchen men deras fyra lyckas hålla matchen jämn genom några riktigt bra stenar. Tyvärr så har vi riktigt oflyt i slutet av matchen och ryssarna kniper vinsten. Vi laddar om inför nästa match mot Schweiz/Attinger där vi får en riktigt usel start. Vi spelar upp oss och kommer rätt nära men lyckas inte vända matchen. Detta innebar att det var endast vinst som gällde i sista matchen för att ha chans på slutspel.

I sista gruppspelsmatchen mötte vi Lettland/Smilga. Detta var troligtvis den mest välspelade matchen i gruppen och allt avgjordes med matchen sista sten som satt som ett smäck! Men än var vi inte klar för slutspel. Eftersom två andra lag i gruppen också vunnit två av sina gruppspelsmatcher och alla hade slagit varandra så avgjordes allt på en dragning till tee (mitten av boet). Krille levererar en fin sten som sopas dit perfekt av Jocke och Victor och hamnar mitt på knappen. Slutspel därmed säkrat!

Snabba ryck då kvartsfinalen börjar 50 minuter senare mot Norge/Walstad. Vi får återigen en tuff start på matchen och lyckas inte ta ikapp underläget. Trist att vi inte riktigt kom upp i nivå i kvartsfinalen men samtidigt ett skönt besked att vi tog oss till slutspel i årets första tävling på touren! Detta lämnar mersmak och en hunger till kommande tävlingar.

Härnäst blir det träningsläger i Sundbyberg med vår coach Ingemar Edström från Ajiwa Pedgogisk Utveckling med isträning men även samtal och diskussioner för att bygga på lagdynamiken med mera.

Följ våra hjältar i Team RP på deras Facebook sida 

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856