Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Tävlingsregler

Regler och villkor

1. Tävlingsperiod [19/5-30/5 2021]. Bidrag inkomna efter avslutad tävlingsperiod kommer ej att behandlas.

 2. Arrangör RP-Gruppen 3278 (nedan RP). Vid eventuella frågor kontakta oss på RP, Kvarnholmsvägen 56, 131 31 Nacka, [email protected] eller telefon 08-645 27 77.

3. Denna pristävling är öppen för personer som är minst 16 år eller äldre och bosatta i Sverige. RPs anställda och deras familjemedlemmar får inte delta i pristävlingen.

4. Priset består av ett återanvänt höj- och sänkbart skrivbord och en återanvänd ergonomisk arbetsstol till ett värde av 10.000 kr inklusive moms. En vinnare kommer att utses under tävlingsperioden. Eventuella skatter och avgifter betalas av vinnaren. Genom att acceptera vinsten anses de tävlande ha accepterat samtliga villkor hörande därtill. Vinnaren ansvarar själv för att ta emot leveransen av priset. Arrangören ansvarar ej för om vinnaren inte är på plats vid överenskommen tid och plats för leveransen.

5. För att delta i pristävlingen ska du dela en bild som du tagit på  din hemarbetsplats under tävlingsinlägget på Facebook. Tävlingen är inte understödd eller sponsrad av Facebook.

6. En vinnare i tävlingen utses 8/6. Vinnaren utses av RPs marknadsavdelning och deras beslut kan ej överklagas.

7. De uppgifter vi samlar in och behandlar för det vinnande bidraget är namn och adress för att leverera vinsten. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas endast av oss inom RP för att kunna administrera tävlingen. Vi kommer inte att lämna dina personuppgifter till externa mottagare. För mer information om RPs behandling av personuppgifter och dina rättigheter, besök vår integritetspolicy: https://rp.se/integritetspolicy/

8. Vinnarna underrättas i kommentarsfältet under tävlingsinlägget på Facebook, där vinnaren ombedes att kontakta RP via direktmeddelande (DM) om man vill ta del av vinsten. Detta kommer ske inom 5 arbetsdagar efter juryns beslut.

9. Genom att sända ditt tävlingsbidrag till den här pristävlingen accepterar du ovanstående regler och villkor samt behandling av dina personuppgifter.

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856