Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Nu blir det ännu dummare att köpa nytt och ännu smartare att välja RP!

Från och med november lämnar RP tre års garanti på alla återanvända kontorsmöbler. I valet mellan nyproducerat och återanvänt blir det så dumt och dyrt att köpa nytt att du verkligen borde låta bli. Vi berättar gärna hur det funkar när du istället handlar av oss på RP.

Kontorsinredning från kända möbelproducenter håller ofta mycket hög kvalitet. Möblerna tillverkas för en beräknad livslängd på minst 20 år. Ändå är det är vanligt att kontorsmöbler byts ut efter bara några år. Just det, det är precis den sortens möbler som RP köper in. Vi funktionstestar, servar och rekonditionerar inredningen och säljer den sedan vidare till miljö- och prismedvetna kunder. 

Med andra ord är möblerna i RP:s sortiment inte nya men de har många goda år framför sig.
Nu är det dags för oss att erbjuda alla våra kunder tryggheten av en generös garanti. Från och med november 2018 levererar vi all återanvänd kontorsinredning med tre års garanti. Hos oss får du dessutom byta ut möbeln mot en annan om du ångrar dig. Det spelar alltså ingen roll om möbeln som ny såldes med ett års garanti – när du handlar den återanvänd hos RP gäller alltid tre år.

Det här är förstås mer än vad många möbeltillverkare erbjuder när du handlar helt nya möbler och dessutom köper dem till ett högre pris. Med vår erfarenhet och samlade kunskap från 15 år i branschen menar vi på RP att vår garanti gör det helt onödigt att köpa nytt. Helt enkelt dumt.

Varför vill RP lämna garanti?
Med garantin på tre år ökar vi tryggheten och sänker tröskeln för alla som vill men kanske inte vågat välja återanvänd inredning. Vi tror att garantin är till särskild hjälp för kunder som planerar större inredningsprojekt där stora ekonomiska och miljömässiga besparingar finns att göra.

Har du frågor om hur vi kan hjälpa just dig eller vill du ha mer information?
Kontakta oss!

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856