Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Reparera möblerna – bli en miljöhjälte!

Sedan Coronapandemins utbrott har våra vanor hunnit ändras ganska kraftigt. Många företag har snabbt ställt om till digitala möten genom Skype och Zoom istället för att träffas fysiskt.

Miljöfrågan har hamnat i skuggan av pandemin, men samtidigt har företagens nya vanor inneburit en del positiva effekter för miljön, bland annat genom det minskade flygandet. Fortfarande finns enkla miljöåtgärder som vi skulle kunna bli ännu bättre på. Det är här RP kommer in i bilden!

En ny rapport från KTH presenterade i dagarna tre saker vi kan göra redan idag för att minska våra klimatutsläpp.

Förutom att minska vårt flygande föreslår rapporten även sänkt köttkonsumtion och minskade inköp av nya möbler. Tillsammans kan dessa tre åtgärder enligt rapporten minska utsläpp från konsumtion med 37%. Kontorsinredning hos företag står idag för en stor del av konsumtionen.

Även en liten insats i rätt riktning skulle kunna göra stor skillnad för miljön. Om företag väljer att renovera möbler och köpa begagnat istället för nytt kan utsläppen från inredning sänkas med hela 50 procent.

Vi på RP hjälper ert företag att förlänga livet på det ni redan har så att ni slipper köpa nytt – att reparera gamla möbler är ett steg på vägen mot att reparera vårt klimat. Läs mer om vårt erbjudande här!

Med vägledning av våra professionella rådgivare kan ni både spara pengar och bli miljöhjältar. Hör av er till oss så hjälper vi er att inredare smartare och effektivare!

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856