Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Incoord skapar framtidens hus

När Incoord startade 1983 var de fem medarbetare. Idag är de mer än 100 medarbetare så en flytt av kontoret till nya, fräscha och mer ändamålsenliga lokaler på Vendevägen i Danderyd var nödvändig.

”För att minimera miljöpåverkan så var utgångspunkten ett cirkulärt tänk och hållbara återanvända möbler ett självklart val. Även mattorna i kontorsytorna är Cradle 2 Cradle certifierade.”  säger Tore Strandgård, VD på Incoord.

 I ett öppet och inbjudande kontor i två plan skapades ett 70-tal miljövänliga arbetsplatser. Återanvända el-stativ, ergonomiska arbetsstolar från Kinnarps försedda med nytt tyg och förvaringar som lackats i olika kulörer, allt för att skapa en kreativ arbetsmiljö på kontoret. Utspritt i lokalen ligger ett flertal konferens/mötesrum, alla med sin egen personlig prägel.  

 ”Vi försöker leva som vi lär och ser att cirkulär ekonomi möjliggör ett hållbart samhälle utan att kompromissa med ekonomisk lönsamhet och livskvalitet. Valet av hållbar inredning på kontoret är en viktig ståndpunkt. Eftersom RP är bredast inom det ledet var valet lätt när det gällde lämplig samarbetspartner. Att RP dessutom är både ISO 9001 & ISO 14001 certifierade visar att dom arbetar lika seriöst som vi” säger Tore.

 I samarbete med flyttfirman Relokator avvecklades det gamla kontoret. Stor hänsyn togs för att återbruka så mycket som möjligt av befintligt inredningen och miljösortera resten. Kort sagt ett lyckat samarbete mellan två miljöengagerade företag.

 Om du vill höra mer om projektet eller behöver kostnadsfri rådgivning, kontakta Daniel Augustzén på [email protected] eller 070-821 32 13.

15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856

Loading...

Cart saved!

Copy link

View all saved carts in My Account

Error!