Renoverade kontorsmöbler. Boka en GRATIS konsultation med våra experter.

Bolists nya huvudkontor

”Det ligger i min personliga övertygelse att vi som enskilda individer, tillsammans, skapar vår framtid och framgång genom att ta ansvar för miljö och medmänniskor”.  
Tomas Fritzon, VD på Bolist AB

Bolist är inne i en expansiv fas och behövde större och mer ändamålsenliga lokaler. Valet blev ljusa och fräscha lokaler invid Bromma Flygplats. 

”Valet av RP blev naturligt då vi trodde på att RP kunde ge oss den hjälp och leveranssäkerhet som vi värdesätter. I detta har Lars löpande, på ett utmärkt sätt, hjälpt oss med planering och inredning. RP’s montagepersonal håller likaså de en hög servicenivå och har allt igenom varit mycket hjälpsamma. Flytt och avveckling av vårt kontor i Solna sköttes mycket smidigt – helt och hållet signerat RP.”  säger Tomas Fritzon/VD. 

Det som började med möte om inköp av arbetsbord och stolar utvecklades till inredning av hela lokalen. Utöver möbler inreddes även lokalerna med gardiner, mattor, frostfilm till glaspartier i konferensrum och solfilm till fönster. Till och med slutstädningen av gamla lokalen ombesörjdes!

Lönsamhet handlar inte enbart om ekonomisk vinst, utan kopplas även starkt samman med att ta ansvar för både personal och miljö!

Om du vill höra mer om projektet eller behöver kostnadsfri rådgivning, kontakta Södertäljekontoret på [email protected] eller 08-643 27 77.


15585

Du missar väl inget?

Är du intresserad av att spara pengar och minska miljöbelastningen? Anmäl dig till vårt trevliga nyhetsbrev!

15856